Be kell jelentkezni a látogatáshoz?

A Zwack történet kisfilm, a tárlat és a minipalack gyűjtemény önállóan is megtekinthető, azonban a régi lepárló és a pince gyártási területein vendégeink kizárólag idegenvezetővel közlekedhetnek, így a vezetett pincelátogatásokra előzetes bejelentkezés szükséges.
A túrák indulási időpontjai magyar nyelven:
Hétfő – péntek: 11:00, 12:00, 14:00; szombat: 10:15, 11:30, 14:00. Prémium túra: hétfő-szombat: 15:45. Amennyiben zártkörű rendezvényünk van, ezek az időpontok változhatnak.  A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük jelentkezzen be telefonon/emailben a látogatáshoz.

Mennyi időt szánjak a látogatásra?

Kb. 1-1,5 óra szükséges a kiállítás kényelmes megtekintéséhez.

Csoportot szeretnék szervezni! Mi a teendőm?

Legalább 15 fős turista csoportok részére kedvezményes belépési lehetőséget, valamint tárlatvezetést biztosítunk a látogatóközpont egész területén. A látogatás minimum 2 munkanappal a belépés előtti visszaigazolt regisztrációhoz kötött.

Látogathatják az Unicum Házat 18 éven aluliak?

Igen, látogathatják. 12 éves korig díjmentesen, 12-18 éves korig 1200 Ft-os diák belépővel, mely kóstolót nem tartalmaz.
Általános iskolák szervezésében osztályokat nem fogadunk.

Tudok parkolni a közelben?

Parkolni az Unicum Ház előtt a Dandár utcán és a környező utcákban lehet maximum 3 óra időintervallumig. A közterületen való parkolás hétköznapokon 8-18 óráig díjköteles.

Hogyan érdemes tömegközlekedéssel megközelíteni az Unicum Házat?

A Látogatóközpont a Soroksári útról nyíló Dandár utca 1. szám alatt található a IX. kerületben. Legkönnyebben a Boráros térről érhető el gyalogosan kb. 5 perc sétával vagy a 2-es és 24-es villamosok Haller utca/Soroksári úti megállójánál leszállva.

Bejöhetek vásárolni belépőjegy nélkül?

Természetesen, a Zwack Mintabolt hétköznap 9–18 óráig, szombaton 10–18 óráig van nyitva. Szeretettel várjuk vásárlóinkat nyitvatartási időben!

Van-e lehetőség online jegyrendelésre, vagy helyszíni jegyelővételre?

Online jegyrendelésre az Eventim honlapján van lehetőség. A jegyek a feltüntetett időpontban felhasználhatóak: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/zwack-muzeumi-belepojegy-budapest-muzeum-es-latogatokozpont-457771/event.html.

A Zwack Mintaboltban megváltott ajándék jegyek a vásárlástól számított egy éven belül felhasználhatóak, a látogatás napján ellenőrizzük őket a helyszínen.

Van ruhatár?

A Látogatóközpont területén biztosítunk helyet a kabátok és táskák elhelyezésére, saját felelősségre, azonban őrzött ruhatár nincs.

Lehet fényképezni?

Igen, a látogatóközpont egész területén.

Hol lehet dohányozni?

Az erre kijelölt helyeken: az emeleti teraszon és a Dandár utcán.

Lehet Erzsébet-utalvánnyal, üdülési csekkel vagy SZÉP kártyával belépőjegyet fizetni?

Pénztárunkban elfogadjuk a K&H és OTP SZÉP kártyák szabadidő alszámláját.

Lehet bankkártyával fizetni? American Express kártyát is elfogadnak?

A pénztárban van lehetőség bankkártyás fizetésre. American Express kártyáknál csak a Paypassal nem rendelkezőket tudjuk elfogadni.

Budapest Kártyát elfogadnak?

Igen, elfogadunk. A teljes áru belépőjegy árából 14%-os kedvezményt biztosítunk.

Lehet átutalással fizetni?

Csoportos vagy céges látogatások szervezésekor előzetes szerződéskötés esetén.

Van bankautomata a Látogatóközpontban?

Legközelebb a Haller utcában található OTP-s ATM.

Elfogadnak-e SINOSZ, MVGYOSZ, MEOSZ és ÉFOÉSZ tagsági kártyát?

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot egyéni árajánlat egyeztetése céljából. Köszönjük.

Hogyan látogathatom az Unicum Házat, ha sajtó igazolvánnyal rendelkezem?

Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi linken: https://zwackunicum.hu/hu/zwack-muzeumok/sajtoregisztracio/#tartalom.  A látogatás feltétele a válaszul kapott visszaigazoló email.

Hogyan látogathatom az Unicum Házat, ha idegenvezető igazolvánnyal rendelkezem?

Előzetes bejelentkezés szükséges a muzeum@zwackunicum.hu email címen. A látogatás feltétele a válaszul kapott  visszaigazoló email.

Mennyibe kerülnek a jegyek?

  1. évi jegyáraink:
    felnőtt jegy: 2400 Ft/fő
    csoportos/nyugdíjas jegy: 2100 Ft/fő
    diákjegy (18 év alatt, kóstoló nélkül): 1200 Ft/fő
    Prémium jegy: 3500 Ft/fő

Van-e lehetőség online vásárlásra?

A belépőjegyeket az Eventim oldalán meg tudják vásárolni, valamint az általunk forgalmazott és gyártott termékeket is meg lehet vásárolni online. Az alábbi linken tekintheti meg italainkat és ajándéktárgyainkat: https://zwackwebshop.hu/hu/

Mi a teendőm, ha Feldobox élménykártyám van?

Feldobox élménytúráink havonta egy alkalommal indulnak, minden hónap 2. péntekén 15:30-kor. Kérjük a látogatást megelőzően vegye fel munkatársunkkal telefonon vagy e-mailben a kapcsolatot, és jelezze, melyik típusú kártyája van, illetve “Harmónia” vagy “Kóstoló” kártya esetében melyik programunkon szeretne részt venni.

Látogatható-e babakocsival az Unicum Ház?

A Látogatóközpont és a pince nem akadálymentesített, a babakocsit a ruhatárban tudjuk elhelyezni a látogatás idejére.

További információ és regisztráció a +36 1 476 2383-as telefonszámon hétköznap 10:00 és 17:00 óra között és a muzeum@zwackunicum.hu email címen lehetséges.