Magyarország ősszel is vár!

Ismerd meg az Unicum és a Zwack család 230 éves sikertörténetet az Unicum Házban. A több évszázados hagyományainkon alapuló gyógynövénylikőr-készítés folyamatát mutatjuk be Füves Bárunkban, ahol még közelebbi kapcsolatba kerülhetsz a titkos recept részét képező gyógynövényeinkkel. Járd be virtuálisan a régi lepárló épületünket és pincénket, ahol több mint 1 millió liter gyomorkeserű érlelődik napjainkban is.

Fedezd fel az Unicum történetét korabeli palackok, dokumentumok, családi fényképek és relikviák segítségével. Tedd teljessé az élményt QR kódok segítségével megtekinthető filmrészletekkel, riportokkal és családi történetekkel.

Szeptember 9- október 15. között különleges ajánlattal fogadjuk látogatóinkat!

Őszi programunk keretében lehetőséged nyílik megismerni a különleges, dupla hordós érlelésű Unicum Riservát is! A kedvezményes belépőjegy 2.500,- Ft/fő, amely tartalmazza a filmvetítést, a virtuális túrát, a 3 italkóstolót, illetve a kiállítótér megtekintését. A prémium túrán való részvételre magyar nyelven 15:45-kor, angol nyelven pedig 15:00-kor van lehetőség.

Online jegyvásárlás: zwack.jegy.eu

admin

Author admin

More posts by admin