Várjuk kedves Vendégeinket idén is az Unicum Házban 2024. június 22-én, a Múzeumok Éjszakáján.

Az este folyamán számos izgalmas programmal készülünk Önöknek!

A Múzeumok Éjszakájára a belépést 16:00-tól biztosítjuk Önöknek!

18:00 – Ráskó Eszter

A Dumaszínház társulatának tagja, Pszichológus, Szexuálpszichológus, HR Manager, Szabolcs megye önjelölt üdvöskéje, megrögzött élménykereső, enyhén narcisztikus és szociálisan túl kompatibilis személy, aki nem mellesleg Unicum-rajongó is.

20:00 – Boggie koncert

Fonogram- és Hangvilla-díjas Csemer Boglárka “Boggie” a Parfüm című dalával és a hozzá készült innovatív klippel vált a magyar és nemzetközi popzenei élet meghatározó alakjává. Saját zenekarával és dalaival rendszeresen teltházas koncerteket ad Magyarországon. Ő képviselte országunkat a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon is. 2022-ben jelent meg negyedik önálló stúdióalbuma. Boggie dalai egyaránt merítenek a magyar és a francia kultúrából: popdalok, sanzonok és jazzes hatások keverednek egyedi zenei világában.

22:00 – ABBA Tribute Show

Az ABBA láz örökké tart!  Az ABBA Tribute Show egy egész estés, élőzenekaros showműsor a legendás svéd popformáció legnagyobb slágereivel. A 6 tagú zenekar nem utánozni próbál, hanem az eredetit megidéző módon, alázattal szólaltatja meg a dalokat és így adja át a közönségnek az “ABBA életérzést”. A korszakot felelevenítő kosztümökkel és profi előadással egyúttal tisztelegnek a világhírű zenekar életműve és örökzöld slágerei előtt.

Filmvetítés:

Vetítőtermünkben 45 percenként tekinthetik meg máshol nem látható felvételeken a Zwack család és az Unicum több mint 230 éves történetét.

Múzeumi program:

Múzeumi területünk is nyitva áll majd Önök előtt, ahol a Zwack család teljes történetével ismerkedhetnek meg vitrineink és interaktív eszközeink segítségével. Itt egy játékkal is készültünk Önöknek: okostelefonjaik segítségével különböző verseket olvashatnak, melyek egy-egy vitrinhez vezetik Önöket, ahol az ott elrejtett betűkből tudják összerakni a megfejtendő szót. A helyes megfejtőket ajándékkal jutalmazzuk, melyet a Mintaboltunkban vehetnek át az este során!

Pincelátogatás:

10 percenként induló vezetett túráinkon megismerhetik az Unicum gyártástechnológiáját valamint megtekinthető érlelőpincénk is, melynek során hordóból csapolt Unicumot és Unicum Szilvát is kóstolhatnak!

admin

Author admin

More posts by admin