NYITVATARTÁS

Unicum Ház: hétfőtől-szombatig 10:00-17:00

Mintabolt: hétfőtől-péntekig 9:00-18:00, szombaton 10:00-18:00
A nyitva tartás változtatási jogát fenntartjuk! (Kérjük, hívja az információs vonalat illetve kövesse eseménynaptárunkat.)

Látogatás egyéni látogatók számára:

Standard túra a következőket tartalmazza: filmvetítés, vezetett túra a régi lepárlóban és pincében, hordóból csapolt Unicum és Unicum Szilva kóstoló, kiállítótér megtekintése, ahol ingyenesen igénybe vehető az audio guide.

A standard program hétfőtől péntekig, a következő időpontokban indul magyar nyelven: 11:00, 12:00, 14:00. Szombaton: 10:15, 11:30, 14:00.

Prémium túra a következőket tartalmazza: filmvetítés, vezetett túra a régi lepárlóban és pincében, hordóból csapolt Unicum, Unicum Szilva és exklúzív Unicum Riserva kóstoló, kiállítótér megtekintése, ahol ingyenesen igénybe vehető az audio guide.

A Prémium túra hétfőtől szombatig, magyar és angol nyelven indul a következő időpontban: 15:45.

Felhívjuk figyelmüket, hogy bejelentkezés nélkül és a megjelölt túrák időpontjain kívül érkező egyéni látogatóinknak nem tudjuk garantálni a vezetett régi lepárló és pince látogatást!

Egyéni látogatóink számára angol, francia, lengyel, magyar, német, olasz, és orosz nyelven audio-guide berendezést biztosítunk a kiállítótérben vagy használja saját telefonján, ITT

Csak a helyszínen, vagy az eventim.hu oldalon vásárolt jegyeket áll módunkban elfogadni.

Látogatóközpontunk áprilistól a CITY TOUR Hop On Hop Off városnéző buszával (kék vonal) is megközelíthető.

Látogatás 15 fő feletti csoportok számára:

A csoportos látogatás a következőket tartalmazza: filmvetítés, kiállítótér megtekintése tárlatvezető kíséretében, vezetett túra a régi lepárlóban és pincében, Unicum és Unicum Szilva kóstoló.

Csoportok részére elsősorban magyar és angol idegenvezetést biztosítunk. Előzetes egyeztetést követően van lehetőség francia, német, olasz vagy spanyol nyelvű vezetésre is.

Csoportos jegyárat 15 fő felett biztosítunk látogatóink számára.

Kérjük, a létszámot és az idegenvezetés nyelvét a látogatás előtt 3 munkanappal véglegesítsék!

Időpontfoglalás és további információk nyitvatartási időben:

tel.: +3614762383
email: muzeum@zwackunicum.hu

A Mintabolt elérhetősége:

tel.: +3614565247
email: mintaboltbp@zwackunicum.hu
Cím: Budapest, IX. kerület Dandár u. 1.

Múzeumi jegyvásárlás során elfogadjuk a K&H és az OTP bank SZÉP kártyáját (szabadidő alszámlájának terhére).

Jegyárak:

Egyéni Standard jegy: 2.400 Ft/fő 
(filmvetítés, vezetett túra a régi lepárlóban és pincében, Unicum és Unicum Szilva kóstoló, kiállítótér megtekintése, ahol ingyenesen igénybevehető az audio guide)

Nyugdíjas jegy: 2.100 Ft/fő
(filmvetítés, vezetett túra a régi lepárlóban és pincében, Unicum és Unicum Szilva kóstoló, kiállítótér megtekintése, ahol ingyenesen igénybevehető az audio guide)

Csoportos jegy: (15 fő felett): 2.100 Ft/fő 
(filmvetítés, kiállítótér megtekintése tárlatvezető kíséretében, vezetett túra a régi lepárlóban és pincében, Unicum és Unicum Szilva kóstoló )

Diák jegy: (18 éves kor alatt): 1.200 Ft/fő.
(filmvetítés, vezetett túra a régi lepárlóban és pincében italkóstoló nélkül, kiállítótér megtekintése, ahol ingyenesen igénybevehető az audio guide)

Egyéni Prémium jegy: 3.500 Ft/fő 
(filmvetítés, vezetett túra a régi lepárlóban és pincében, Unicum, Unicum Szilva és Unicum Riserva kóstoló, kiállítótér megtekintése, ahol ingyenesen igénybevehető az audio guide)

Online jegyvásárlás itt.