2024. SZEPTEMBER 23., 18:30

A FÉRFI, HA ELMÚLT 40… DE FEJBEN 30… SE!

KÉPZELETSZÍNHÁZ ÉS BESZÉLGETÉS – PINCETÚRÁVAL ÉS UNICUM KÓSTOLÓVAL

AVAGY EGY FÉRFIASAN TÖKÉLETES ESTE

SZEREPLŐK:

> NAGY SÁNDOR Jászai Mari-díjas színész

> HAAGEN IMRE színész

> TOLLÁR MÓNIKA rendező, moderátor

 

E különleges képzeletszínházi est keretében két nagyszerű és közismert színész színpadi találkozásának lehetnek tanúi a nézők: a Janikovszky Éva klasszikussá vált írásaival életre keltett halhatatlan férfialakok segítségével gondolkodnak közösen a 40-45 év feletti lét végpontjairól, mindennapi mélységeiről és magasságairól.

Úgy is mondhatnánk, így invitálják interaktív utazásra a nézőket a férfiélet dimenzióiba: őszintén és együttérzéssel vallanak arról, milyen válaszok, megoldások születtek bennük az élet különféle helyzeteire a negyedik X-en túl…

A különféle ’arcainkra’ igyekeznek közelebbről és mélyebben rátekinteni – pontosabban arra a képre, amit kifele mutatunk magunkról másoknak ebben a két(féle), sokszínű világban.

Megfigyeléseik középpontjában a személyiségünk gyémánt-dimenziói állnak.

Különböző szemüvegeken át, eltérő optikával, más-más látásmódban beszélnek az élet megismertebb alapigazságairól és megoldhatatlannak tűnő kérdéseiről: torzítás nélkül engednek bepillantást az élet torz valóságába!

Ez a produkció egy igazi színházművészeti Unicum. A vers és próza szeretetteljes találkozása a Unicum Ház történelmi likőr-különlegességével.

Afféle asszociáció-folyam: éles tükör – szavakból csiszolva…

 

Ajánlás egy nézőtől:

„Az este után még órákig nem lehetett letörölni az arcomról a mosolyt. A két zseniális szereplő hihetetlenül életszerűen, tele humorral és öniróniával mutatta meg a mindennapjainkat.

Annyira mai, annyira igaz volt minden pillanatuk, hogy nem fájt magunkra (vagyis inkább saját magamra) ismernem! Ha tehetném, kötelező programmá tenném minden férfinak és nőnek!

MINDENKINEK!”

 

Menetrend:

18:30-tól Érkezés

18:30-20:00 Unicum pincelátogatás kóstolással és immerzív vetítés

20:00-21:30 Képzeletszínház

 

Parkolás a nézőknek:

Vendégeink a Dandár Fürdő pakolóját ingyenesen igénybe vehetik!

Minden további kérdés esetén állunk rendelkezésre a +36 1 476 2383 számon vagy a rendezveny@zwackunicum.hu email címen!

admin

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply