Látogatóban

Kiállítótér

Fedezd fel az Unicum történetét korabeli palackok, dokumentumok, családi fényképek és relikviák segítségével. A kiállítótér galériáján Közép-Európa legnagyobb, több mint 17 000 darabos minipalack-gyűjteményét is megcsodálhatod!

Unicum Szíve

Lelj rá az Unicum Szívére, azaz a korabeli állapotában helyreállított, régi lepárlóra, ahol a különleges ital sokáig készült. Itt az évszázados hagyományainkon alapuló gyógynövénylikőr-készítés eszközeit és folyamatát is megismerheted, valamint a 230 éves titkos recept összetevőibe is beleszippanthatsz.

Pince

Tudd meg, hogyan készül ma az Unicum! A látogatáson a 2500 m2 alapterületű, közel 500 tölgyfa hordót rejtő egyedülálló pincében is körbejárhatsz, ahol több mint 1 millió liter gyomorkeserű érlelődik napjainkban is.

Mintabolt

Itt megtalálod cégünk teljes italválasztékát, a Zwack Izabella Borkereskedés kézműves borait és máshol nem kapható Unicum és Zwack relikviákat a pólótól, a noteszen át az Unicummal töltött csokoládékig. Ha személyesen nem tudsz ellátogatni hozzánk, keresd fel webshopunkat!