Kedves Látogatóink,

Múzeumok Éjszakája az Unicum Házban

 

Az idén 130 éves gyárunk udvara ismét megtelik élettel! A Momentán Társulat interaktív improvizációs színház Történelem óra című színjátékával felelevenítik a gyár 130 éves történetét, Kamarás Iván az elmúlt évtizedek filmslágereit dolgozza fel produkciójával, a BlackBirds pedig a Beatles zenéivel nyújt felejthetetlen élményt látogatóinknak.

Izgalmas időutazásra hívja és várja az Unicum Ház – nemcsak – az Unicum rajongóit! A már jól ismert múzeum falai között életre keltik a Zwack cég alapítóját, aki több mint százötven évvel ezelőtt megteremtette azokat az alapokat, amelyek az Unicum-ot a világhír felé röpítették.

Füves Bárunkban szakmai programokkal készülünk, amelynek keretein belül borkóstoláson lehet részt venni a Bock Pincészet jóvoltából, majd az est második felében az Unicum készítés és a gyógynövények világába lehet betekintést nyerni Gulyás Csaba párlatszakértőnk előadásában.

Természetesen a pincelátogatás sem marad el idén! Negyedóránként induló vezetett túráinkon lehet megtekinteni a pincét, melynek során hordóból csapolt Unicumot és Unicum Szilvát is lehet kóstolni.

Újdonság! Digitális kincskeresés a kiállítóterünkben és a lepárló épületünkben. A résztvevők a játék során okostelefonjuk segítségével egy-egy játékon vehetnek reszt. A helyes megfejtők különböző ajándékokat nyerhetnek.

Link a jegyvásárláshoz: https://jegymester.hu/production/54335/unicum-haz/8244368

admin

Author admin

More posts by admin