Az Unicumot több mint 30 országba exportáljuk, de a legnagyobb az európai exportpiacunk. Kérem, csodálják meg Eddie George-nak, az amerikai futball egyik legkiválóbb hátvédjének sisakját, amelyet a Diageo Ohio-i csapata ajándékozott a Zwack cégnek, amikor Budapestre látogattak. Az export-tevékenységünket bemutató emléktárgyak, dokumentumok a két utolsó vitrinünkben láthatók. A Zwack Unicum Nyrt. az elmúlt években szinte egész Európába, Észak-Amerikába, Japánba is exportált.

A vitrinen lévő QR kód segítségével felfedezheti cégünk export tevékenységeit.

 

Látogatóközpontunk 2023-ban abban az elismerésben részesült, hogy az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjeggyel, a Diamond Szervezőiroda és a Communautrade Europe különdíjával tüntették ki. Ezeket a díjakat a TV-től jobbra található vitrinben láthatja! Ezen a tévén az utóbbi évek reklámfilmjeit tekintheti meg.

 

Tekintse meg a galérián Közép-Európa legnagyobb mini palack gyűjteményét, amely több mint 17 000 különböző darabból áll a világ minden részéből. A gyűjteményt, valamint a múzeum anyagának és a vonatkozó kutatásoknak jelentős részét Gerencsér Emilnek köszönhetjük, aki több mint 50 évet dolgozott a cégnél és 30 éven át az angyalföldi gyár igazgatója volt. Fényképét a lépcső mellett láthatja.

A mini palack gyűjtemény mellett a galérián találhat még egy szelfi- automatát is, amellyel megörökítheti a látogatását és az itt készült képeket elküldheti barátainak, ismerőseinek is.

 

A földszintre vezető úton javasoljuk, hogy tekintse meg a falon lévő, a múlt század elejéről származó eredeti akvarelleket, melyekből néhány korabeli Zwack reklámok alapjául szolgáltak.

 

Ha jól érezte magát, látogasson el az unicumhaz.hu oldalra és kövessen be minket közösségi média felületeinken is, hogy ne maradjon le érdekes és izgalmas híreinkről, programterveinkről a jövőben!

Köszönjük megtisztelő látogatását!

admin

Author admin

More posts by admin