Zwack Sándor 1974-ben született Firenzében, Olaszországban. Magyarországon, majd az Egyesült Államokban tanult, és ott szerezte meg egyetemi diplomáját. Londonban egy bor importőr cégnél, Olaszországban pedig az Unicum márkamenedzsereként dolgozott, mielőtt 2002-ben csatlakozott a Zwack Unicumhoz.
A cégben a magyar és nemzetközi szuperprémium márkákért felelős szakértő menedzser, neve fémjelzi a Zwack Sándor Nemes Pálinka-család szuperprémium minőségű, díjnyertes pálinkáit, amelyek csak a legjobb minőségű gyümölcsből készülnek, s számos közülük hordóban érlelt. 2008-ban édesapjától átvette a cégirányítás stafétabotját, azóta ő a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke. Zwack Péter élete végéig a Zwack Unicum Nyrt. tiszteletbeli elnöke maradt, aktívan dolgozva a cégért.

Zwack Sándor már 8 éves korában mutatott jeleket arra, hogy édesapja nyomdokaiba fog lépni, ekkor készítette az alsó polcon látható Unicum üveg rajzot. Ahogy édesapja, ő is fanatikus futballrajongó. A felső polcon feleségével és elhunyt portugál feleségétől született két fiúgyermekével, Pedroval és Mátéval látható.

A vitrinen lévő QR kód segítségével Zwack Sándor bemutatásában ismerheti meg az Unicum Házat.

admin

Author admin

More posts by admin