A cég nagy jelentőséget tulajdonít a kiemelkedő művészeti és sport teljesítmények, a környezetvédelem, valamint a jótékony célú alapítványok támogatásának, így az elmúlt években többek között támogatta a Budapesti Fesztiválzenekart, a többszörös olimpiai és világbajnok vízilabda válogatottat és az Alba Volán népszerű jégkorong csapatát, valamint az Experidance táncegyüttest. A Zwack Unicum Nyrt. éveken keresztül szponzora volt az Operabálnak is.

A cég határozottan hisz a támogató oktatási projektekben; különösen a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket támogatja, ilyen a H20 Oktatási Program, melyhez a cég a 9. kerületi, székhelyétől csak néhány sarokra lévő Molnár Ferenc Általános Iskolát támogatva csatlakozott. Az itt tanuló diákok készítették el a cég makettjét, mely az ablak előtt látható.  Zwack József, a cég alapítója már a 19. században jelentős támogatást juttatott az iskoláknak, és néhány éve az ország egyik legjobb szakiskolája Zwack József nevét vette fel. A cég támogatja továbbá a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát, a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítványt és a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikát.

A Zwack Unicum Nyrt. az elsők között adott ki fenntarthatósági jelentést.  Elkötelezett a környezetvédelem, az energia megtakarítás és az újrahasznosítás iránt. Megkapta a „2009 legtöbbet zöldült irodája” címét. Társaságunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legkülönbözőbb alkalmakat felhasználva felhívja a figyelmet a felelősségteljes, mértékletes alkoholfogyasztásra.

A vitrin bal szárnyában jelenlegi termékpalettánk egy részét láthatják, továbbá a szakértőink által tartott italbemutatók fényképeit. A cég többi terméke megtekinthető és megvásárolható Mintaboltunkban.

Kérjük, fáradjon át szimbolikusan a 21. századba, a következő helyiségbe!

admin

Author admin

More posts by admin