1993-ban a Zwack társaság részvényvásárlási szerződést kötött az International Distillers & Vintners Ltd.-vel, melynek értelmében a cég 26%-os részesedést vásárolt a Zwack Unicum Rt.-ben. A nemzetközi óriáscég – a Guinness csoporttal történt fuzionálást követően jelenlegi neve DIAGEO, a cég Magyarországon kizárólag a Zwack Unicum által forgalmazott termékeinek néhány darabja a fenti polcon látható, és számos többi a mintaboltban kapható.

A Zwack Unicum részvénytársaságot 1993-ban vezették be a Budapesti Tőzsdére.

A középső polcon az Underberg családról láthat képeket, többek között dr. Hubertine Underberg-Ruderről, aki 2006-tól a cég Felügyelőbizottságának elnöke. A fotó az Operabálon készült, Zwack Péter legidősebb fiával, Peter Zwack juniorral együtt.

1999-ben, az eredeti Zwack Unicum hazai gyártása újbóli megkezdésének 10. évfordulójára készült a lent látható, különleges, fehér Hollóházi porcelán palack.

A vitrin jobb szárnya a cég mindennapi életéről, családias jellegéről mutat képeket: a családi napokról, az ünnepekről és a születésnapokról, valamint itt látható a fél literes Unicum immáron hagyományos díszdobozainak kiállítása.

admin

Author admin

More posts by admin