Múzeumi terültünkön sok digitális fejlesztéssel találkozhattok majd, hogy még jobban elmélyedhessetek a Zwack család és az Unicum történetében.

Egyedi QR-kód rendszerünkkel számos egyedi képet és videót nézhettek meg, például összehasonlíthatjátok az 1892-ben felépült lepárló épületét a mai újjáépített verziójával, vagy megtudhatjátok, mi lehet a víz alatt a méltán elhíresült Vizesember képen.

Érintőképernyős totemoszlopunk segítségével különböző játékokkal játszhattok, melyek az Unicumhoz és a Zwack családhoz kapcsolódnak. Többek között megpróbálhatjátok kirakni az Unicum titkos receptjének egy részletét, vagy párosíthatjátok az Unicumos üvegeket a megfelelő korokhoz.

Mindemellett nem csak a képek és videók teszik majd teljessé az élményt, hanem interaktív hangrendszerünk is, amellyel belehallgathattok a történelembe: meghallgathatjátok az Unicum Foxot, vagy Marlene Dietrich által énekelt „Where have all the flowers gone” című dalt ami jól visszaidézi a II. Világháború keserű hangulatát.

Túrátok végén különleges selfie-automatánkkal az Unicum stílusában készíthettek képeket, hogy látogatásotok még emlékezetesebb legyen!

admin

Author admin

More posts by admin